The Motions

Deze drie massages werken allemaal in op het parasympatisch zenuwstelsel en activeren het voelsgebied.
Ze helpen je op het rempedaal te staan en nemen op een zachte manier de hinderlijke spanning op de meridiaanpunten weg.
De Flow Motion, Kundalini Motion en Tantric Motion hebben een sterk ontladend effect en wekken allemaal de Chi of Kundalini op.

Back in the Flow: deze zachte massage haalt een eerste ongemakkelijk gevoel van spanning van het lichaam weg.

Boost your Kundalini: deze sessie maakt de meridiaanpunten verder los en brengt meer vrijkomende energie in het lichaam.

Back in your Power: Tantric Motion is een zeer bevrijdende massage die je terug in contact bergt met je power, je oerenergie.

Het is een combinatie van Zen, Diepte- en Triggerpuntmassage met een vleugje vloeiende Tantra bewegingen. De massage op rug, hals, schouders en hoofd geeft een enorme verademing en vermindert eventuele spanningshoofdpijnen. Vervolgens worden lage rug, bekken en bovenbenen losser gemaakt voor een goede algemene doorstroming tot in handen en voeten.

De massage heeft in aanvang dezelfde kenmerken als de Flow Motion. Vanuit deze eerste staat van ontspanning ontstaat een intensievere flow. In een lichte opbouw wordt een volgende laag spanningen weggehaald met lange, verbindende bewegingen over de meridiaanpunten heen. Er is meer afwisseling tussen korte, intense en lange zachte bewegingen die een gevoel van welbehagen geven.

Verder bouwend op de Kundalini Motion begint een avontuurlijke reis. Weggeduwde energie wordt maximaal vrijgemaakt en in het ganse lichaam gebracht. Dit roept onlosmakelijk onverwachte en soms confronterende gevoelens op. Maar net over die comfortlijn is het thuiskomen, sommigen ervaren zelfs een moment gelukzaligheid of bliss en krijgen transformerende inzichten.

De massage werkt drainerend en bevordert de afvoer van afvalstoffen. Ze heeft een licht ontladend effect en maakt het lichaam soepel

Ze werkt meer drainerend en zorgt voor een goede circulatie in het lichaam. De sessie heeft een sterker ontladend effect en geeft energie.

Eens controle losgelaten en uit de comfortzone gesprongen is het thuiskomen. De heilzame sessie maakt licht, vrolijk en geeft levenslust.

**Tantric Motion is op aanvraag. Ze werkt verruimend op een natuurlijke wijze, is gericht op persoonlijke groei en vertrekt vanuit een persoonlijke motivatie. Bij aanvang wordt een intentie gezet en een afstemming gemaakt. Enkele dagen nadien delen we feedback over de integratie.


The Treatments

Deze behandelingen zijn specifiek uitgekozen om een persoonlijk vrijmakingsproces kracht bij te zetten.
De Gemberkompressen, de De-armouring en The Boost Special worden daarom bij voorkeur gecombineerd met een coaching traject.

Dé Eerste Hulp Bij Overspanning: Gemberkompressen zijn zeer effectief bij uitputting, een kouwelijk lichaam, slapeloosheid en een onrustig hoofd.

Kom uit je Schelp:
Deze zachte versie van de klassieke de-armouring helpt je vrij te maken van oude spannings- en pijnpunten.

Een Paardenmiddel!
Werkt zeer efficiënt bij te veel stress en behoefte aan een snelle afschakeling. En bij futloosheid, dalende efficiëntie en uitputting.

Hete gemberkompressen worden al duizenden jaren gebruikt om lichaam en geest een verademing te geven. Ze maken dieper gelegen spanningen vrij op de rug, onderrug hals en schouders, stimuleren de bloedsomloop en de drainage van het lymfesysteem.

Een lichte drukmassage versterkt het effect van de kompressen. Een sessie werkt sterk drainerend en ontgiftend. De spieren verzachten waardoor spier- en gewrichtspijnen afnemen. Door de afname van de spanningen werkt het kalmerend en het geeft gemoedsrust. De natuurlijke energiestroom, de Chi, wordt gestimuleerd en de eindscrub geeft een zuivere, zachte huid.

De sessie helpt het schild los te laten dat we in ons lichaam opgebouwd hebben. Dit harnas, ooit aangenomen als bescherming of weerstand tegen iets, bestaat uit spanningen die op talloze plaatsen verankerd zitten. Na lange tijd kunnen die hinderlijk en zelfs pijnlijk aanvoelen.

Dit wegnemen kan een emotioneel proces zijn. Daarom krijgt het de nodige tijd, zorg en aandacht. Het start met een massage waar zulke gespannen of gevoelloze zones door stimulatie weer zacht en gevoelig worden. De-armouring verhoogt op een milde en herhaaldelijke manier de intensiteit van de spanning tot ze wegsmelt en het punt weer aanvoelt als een warme gloed.

Veel op je programma en de brug naar een volgend verlofmoment is nog te ver? Verzadigd van energydranken en nood aan echte recuperatie? Ons lichaam en onze tijd zijn ons te dierbaar en deze behandeling laat ons natuurlijk afschakelen op zeer korte tijd.

Een stimulerende sessie van slechts twee uur: één uur Gemberkompressen en één uur Kundalini Massage. De Gemberkompressen brengen het hoofd tot rust en halen de spanning van het lichaam voor een groot deel weg. Ze laten de Chi weer stromen en de massage zal nog meer spanningen weghalen. Een reeks van 3 is bijzonder effectief.

De sessie zorgt voor een goede nachtrust, laadt je batterijen op en heeft een libido verhogend effect. Het geeft tot lange tijd nadien minder slaapbehoefte en meer levensenergie.

De-armouring zet je leven weer in beweging. Het eindresultaat is bevrijdend, verlichtend. Het geeft meer veerkracht bij druk en stress en het verhoogt de vitaliteit en levenslust.

De ontspanning en ontgifting vragen mogelijk eerst een diepe, lange slaap. Na deze recuperatie begint het lichaam echt goed aan te voelen en is er opvallend meer energie en inspiratie.

*Bijkomende info:

Alle tijden zijn effectieve behandelingstijden.
Voldoende tijd voor en na is voorzien.
Oriëntatietijd is inbegrepen.
Water is inbegrepen.
Verwarmde massagetafel met infrarood.
Warme olie zonder kunstmatige toevoeging.
Olie rijk aan vitamine E, omega 3 en omega 6.
Gebruik van verse biologische gember.
Voor alle sessies: €30 per bijkomend half uur.