Krachtige ervaringspakketten

The Journeys zijn krachtige combinaties van Floating met Massage en eventueel Gemberkompressen.
De synergie, het versterkende effect van deze combi’s, is bijzonder groot.
The Boosts werken alle drie opvallend diep en zijn in die zin heilzame reizen.
Ze halen je gegarandeerd weg uit de dagelijkse drukte en laden je helemaal op.

The Mini Boost, The Boost en The Great Boost kan je alleen of per twee boeken. Per drie is mogelijk op aanvraag.

The Mini Boost

The Mini Boost

60 MINUTEN FLOATING
SPACER
30 MINUTEN MASSAGE *

The Mini Boost is een combinatie van 60 minuten Floating met 30 minuten Massage. Het verlicht de belangrijkste spanningen en pijnen en brengt je weer tot rust. 
SPACER

Empty section. Edit page to add content here.

Spanningen in hals, schouders en rug door een slechte houding of stress? De focus van de massage ligt dan op de hals, schouders, hoofd en rug en bekken. Ze maakt het bovenlichaam weer soepel en helpt voor een meer ontspannen float.

Zware, gespannen of pijnlijke benen en voeten? De focus wordt dan gelegd op massage van benen en voeten. Deze verdrijft de verzuring, bevordert de afvoer van spanningen en maakt de spieren losser.

De sessie geeft een eerste verademing op korte tijd. Mede door de opname van magnesium bij het floaten voel je je weer zacht en soepel. Een eerste laag spanning is er af.

Boek een Mini Boost Pakket voor 1 persoon 90 minuten - €80Boek een Mini Boost Duo Pakket voor 2 personen 2x90 minuten - €130 (€65 pp)
The Boost

The Boost

60 MINUTEN FLOATING
SPACER
60 MINUTEN MASSAGE *

The Boost combineert 60 minuten Floating met 60 minuten volledige lichaamsmassage. Het pakket verlicht spanningen, pijnen en stress en stimuleert de Kundalini of Chi.
SPACER

Empty section. Edit page to add content here.

Floating versoepelt het lichaam voor de massage en helpt het makkelijker spanningen loslaten. Het lichaam is ontvankelijker, de beleving is intenser. Een uur volledige lichaamsmassage stimuleert de meeste meridiaanpunten en maakt de belangrijkste spanningspunten los.

Door de magnesium en de natuurlijke olie gaat het lichaam zijdezacht aanvoelen. De sessie is voldoende lang om een rustige, heldere geest te krijgen.

Deze sessie haalt meer spanningen weg, is zeer ontladend en geeft energie.
Ze creëert een zalige flow en geeft je een langdurig soepel gevoel.

Boek een Boost Pakket voor 1 persoon 120 minuten - €110Boek een Boost Duo Pakket voor 2 personen 2x120 minuten - €170 (€85 pp)

The Great Boost

90 MINUTEN FLOATING
45 MINUTEN GEMBERKOMPRESSEN*
45 MINUTEN MASSAGE *

The Great Boost haalt je drie uur van de wereld. Geniet van drie uur ‘me-time’, geen enkele inspanning en puur ervaren. Het is een unieke combinatie van Floating, Gemberkompressen en Massage. Een diepgaande reis.

Empty section. Edit page to add content here.

Na pure herbronning met Floaten ontvang je de verzachtende Gemberkompressen. Ze openen de Chi en maken je geest helemaal rustig. De meridiaanmassage zal je zonder twijfel helemaal meevoeren. Deze Flow Motion haalt nog meer spanningen weg, vergroot de Chi en brengt de energie in het ganse lichaam. Na wat integratietijd geeft de sessie je een soepel en opgeladen lichaam zet je weer in beweging.

Niets is zo deugddoend als het thuiskomen in een ontspannen lichaam en een open, heldere geest. Dit zalige gevoel van verademing kan een week later nog merkbaar zijn!

Boek een Great Boost Pakket voor 1 persoon 180 minuten - €150Boek een Great Boost Duo Pakket voor 2 personen 2x180 minuten - €240 (€120 pp)

*Bijkomende info:

  • Alle tijden zijn effectieve behandelingstijden.
  • Voldoende tijd voor en na is voorzien.
  • Water is inbegrepen
  • Voor alle sessies: €30 per bijkomend half uur.
  • Massages worden gegeven met warme, natuurlijke olie.
  • Verwarmde massagetafel met infrarood.
  • Een wijziging in het pakket kan op aanvraag.
  • Bij een Duo wordt er beurt om beurt omgewisseld