Wie zijn we?

Ann Van Elsen en Geert werken al een paar jaar achter de schermen samen. Hun doel is floating in België in de kijker te zetten zodat iedereen de waarde ervan zelf kan ontdekken. We leven in een wereld waar behoefte en ruimte is voor verandering. Ons advies is eenvoudig: begin de verandering alvast bij jezelf. Daar zit de grootste uitdaging én de grootste win voor ons allemaal.

Ann Van Elsen werd Miss België in 2002 en presenteert momenteel bij Radio Joe. De uitdagingen in haar leven hebben haar ook tot zelfonderzoek en -ontwikkeling gebracht. In 2003 heeft ze de waarde van floating ontdekt en daaruit is haar hogere missie ontstaan: floating als onmisbare tool voor zelfontwikkeling én als meerwaarde in jouw leven te laten ervaren.

Geert Boets, oprichter van The Great Boost, werd voor floating geïnspireerd in 2008 en is in 2014 experimenteel gestart met een eerste tank. Floating bleek inderdaad, zoals overal beschreven, een enorme accelerator voor diepgaand zelfonderzoek. Samen met lichaamswerk is het een enorme ondersteuning voor ons lichaam en ons deconditioneringsproces.

Ann van Elsen