floating Hasselt

THE GREAT BOOST

Floating, Journeys and Sessions

The Great Boost neemt je even weg uit alle drukte
en laat je diep ontspannen op korte tijd.

Gun jezelf een intens moment met Floating of The Sessions:
massage, gemberkompressen of de-armouring.

Of kies voor The Journeys, de krachtige Boost pakketten,
al dan niet in combinatie met floating.

The Great Boost haalt je even van de wereld.

FLOATING

EEN HELDERE ERVARING VAN GEWICHTLOOSHEID EN VRIJHEID

Geniet van een diepgaande reis in jezelf. In de floatation tank drijf je in water op huidtemperatuur met 500 kg Epsomzout. Door de afwezigheid van enige zintuiglijke prikkel neemt je denken langzaam af tot je in een diepe theta staat zakt. Dit is de essentie van floating.

Tijdens een floatsessie gebeurt er meer. Je spieren ontspannen en ontzuren, spanningspijn verdwijnt en het magnesium detoxt je lichaam. De magnesium wordt opgenomen via de huid. Die wordt babyzacht en glanzend.

Het lichaam maakt het hormoon oxytocine aan. Je onthaast en voelt je zalig. Hoe meer je float, hoe rustiger en ontspannen je wordt!

Boek een float 90 min.

65€*

Boek een float 60 min.

55€*

*Studenten met studentenkaart 10€ korting

90 minuten floaten is aanbevolen
om de diepe theta staat te ervaren

THE SESSIONS

INDIVIDUELE SESSIES ZONDER FLOATING

flow motion
flow motion Limburg

Flow Motion is een nieuwe massage. Het is een pittige combinatie van Zen, Diepte- en Triggerpuntmassage met lange, vloeiende Tantra technieken.

Ze is gericht op het wegnemen van hinderlijke spanningen die de Chi of Kundalini remmen en een ongemakkelijk gevoel geven. Doorgaans zijn dat hals, schouders, rug en bovenbenen. De massage gaat dieper in op de spieren en spanningen en heeft een sterk ontladend effect. Ze zorgt voor een goede circulatie in het lichaam en werkt drainerend.

De combinatie met ademhalingstechnieken bevordert de afvoer van spanningen. Dit stimuleert de Chi stroom of Kundalini en heeft een verzachtend, ontladend effect.

Boek een Flow Motion

60 minuten* – 65 €

ginger glow
ginger glow Limburg

Ginger Glow zijn hete gemberkompressen op de rug, onderrug hals en schouders. Ze maken dieper gelegen spanningen vrij en stimuleren de natuurlijke energiestroom, de Chi.

Gemberkompressen worden al duizenden jaren gebruikt om het lichaam te verzachten, spieren te versoepelen en pijnen te verlichten. Gegeven met een lichte drukmassage werkt het vochtafdrijvend, bevordert het de afvoer van afvalstoffen én het zuivert de huid. Door de afname van de spanningen werkt het kalmerend en geeft het gemoedsrust.

De sessie zorgt voor een goede nachtrust en laadt je batterijen op en heeft een libido verhogend effect. Het geeft tot lange tijd nadien minder slaapbehoefte en meer levensenergie.

Boek een Ginger Glow

60 minuten* – 65 €

de-armouring
de-armouring Limburg

De-armouring staat voor het afbouwen van het schild dat we in ons lichaam opgebouwd hebben. Dit zijn spanningen die op talloze plaatsen in het lichaam verankerd zitten.

Dit harnas, ooit aangenomen als bescherming, kan na lange tijd hinderlijk en zelfs pijnlijk aanvoelen. Dit wegnemen kan een emotioneel proces zijn. Daarom krijgt het de nodige tijd, zorg en aandacht. Het start met een massage waar zulke spanningen geactiveerd worden tot ze weer voelbaar zijn. De-armouring verhoogt de intensiteit van de spanning tot ze verdwijnt.

De-armouring zet je leven weer in beweging. Het eindresultaat is bevrijdend, verlichtend. Het geeft meer weerstand tegen druk en stress en het verhoogt de vitaliteit en levenslust.

Boek een De-armouring

95 minuten* – 95 €

*Effectieve behandelings- en oriënteringstijd, voldoende tijd voor en na zijn inbegrepen. Water is inbegrepen.

THE JOURNEYS

KRACHTIGE PAKKETTEN DIE HET EFFECT VAN FLOATING VERSTERKEN

The Journeys zijn krachtige combinaties van Floating, Gemberpakkingen en Massage. Deze Boosts werken bijzonder diep. Ze halen je gegarandeerd weg uit de dagelijkse drukte en laden je helemaal op. Geef jezelf dit ultieme cadeau!

the mini boost

60 MINUTEN FLOATING

30 MINUTEN MASSAGE *

The Mini Boost is een combinatie van 60 minuten Floating met 30 minuten massage. Het verlicht spierspanningen en pijnen en brengt je weer tot rust.

Spanningen in hals en schouders en rug door slechte houding of stress? De massage van het bovenlichaam maakt alles soepel en helpt voor een meer ontspannen float. Last van verzuurde beenspieren en krampen door zware sport of inspanningen? De massage van benen en voeten verdrijft de verzuring en bevordert de afvoer van spanningen.

De sessie geeft een eerste verademing op korte tijd. Mede door de opname van magnesium bij het floaten voel je je weer zacht en soepel.

Boek een Mini Boost

Pakket van 90 minuten – 80 €

Boek een Mini Boost Duo

Pakket voor twee personen – 130 €

the boost

60 MINUTEN FLOATING

60 MINUTEN MASSAGE *

The Boost combineert 60 minuten floating met 60 minuten volledige lichaamsmassage. Het pakket verlicht spanningen, pijnen en stress en stimuleert de Kundalini of Chi.

Floating versoepelt het lichaam voor de massage en maakt de beleving intenser. Een uur volledige lichaamsmassage maakt de belangrijkste spanningspunten los. Dit werkt ontladend en geeft energie. Door de magnesium en de natuurlijke olie voelt het lichaam zijdezacht zacht aan. De sessie is voldoende lang om een rustige, heldere geest te krijgen.

De krachtige combinatie met floating versterkt het effect van de massage, haalt meer spanningen weg en geeft een langdurig soepel gevoel.

Boek een Boost

Pakket van 120 minuten – 110 €

Boek een Boost Duo

Pakket voor twee personen – 170 €

the great boost

90 MINUTEN FLOATING
45 MINUTEN GEMBERKOMRESSEN*
45 MINUTEN MASSAGE *

The Great Boost is puur ontspannen en ervaren. Drie uur me’ time’. Genieten en wegdromen van een unieke combinatie van floating, gemberkompressen en massage.

Dit krachtige pakket laat je thuiskomen in jezelf. Verwend worden zonder enige inspanning. Na pure herbronning met Floaten ontvang je de verzachtende gemberkompressen. Ze openen de Chi. De tantrische massage zal je zonder twijfel helemaal meevoeren. Ze haalt nog meer spanningen weg, vergroot de Chi en brengt de energie in het ganse lichaam.

De sessie geeft een rustige, heldere geest, Je geniet van een soepel en opgeladen lichaam. Dit supergevoel kan na week nog merkbaar zijn!

Boek een Great Boost

Pakket van 180 minuten – 150 €

Boek een Great Boost Duo

Pakket voor twee personen – 240 €

*Effectieve behandelingstijd, voldoende tijd voor en na zijn inbegrepen. Water inbegrepen.

Wat vinden anderen van The Great Boost?

The Great Boost Cadeaubon: een zalig geschenk.

Een geschenkenveloppe wordt gratis verzonden op aanvraag.