Nieuwe vestiging op komst

Ik ben Ann Van Elsen (27/12/1979), presentatrice bij radiozender Joe.

Meer en meer me-zelf vinden en zijn, is mijn dagelijkse missie; een proces waar ik sinds 2007 intensief mee bezig ben.

In de loop der jaren ontdekte ik dat ik hoogsensitief ben. Lang voel je je anders zonder er de vinger te kunnen op leggen waarom en vaak gepaard met onbegrip. Met de term hoogsensitiviteit viel de puzzel in elkaar.

Intussen ben ik mama van twee dochters en een pluszoon, en ik ervaar, zoals zoveel mensen die 100 dingen tegelijk combineren, elke dag als een ratrace waarbij veel gelachen en soms gehuild wordt. Ik voel daardoor de nood om me dagelijks te verzorgen met ‘me-time’, want zonder die quality time met mezelf ben ik minder de persoon die ik wil zijn. Voor mezelf, en voor iedereen rond mij. Ik heb die off-knop nodig, die reset-knop waardoor alle energie weer bruist door mijn lichaam. Zoveel mogelijk externe prikkels uitschakelen, om zo weer in contact te komen met mezelf.

En laat floating daarvoor nu de ideale therapie zijn. Ik ben al jaren gefascineerd door floating, mijn eerste ervaring was in 2003. Ik heb al verschillende therapieën door de jaren heen geprobeerd, zowel beroepshalve als in mijn vrije tijd, maar telkens kwam floating -voor mij dan toch- als winnaar uit de bus. In de floattank ervaar ik vrij vlug een meditatieve toestand. Een serene kalmte… En na de floatbeurt heb ik weer de controle over mijn gedachten in plaats van andersom. Alles is leeg en tegelijk zo rijkelijk gevuld: een paradox die je enkel begrijpt door de ervaring zelf.

Mijn passie voor floating, zelfonderzoek en mensen helpen zowel zakelijk als privé, kan ik volop beleven in mijn samenwerking met Geert.

Samen willen we zoveel mogelijk mensen de kans geven om floating en de vele voordelen ervan te leren kennen en ervaren. Dat is ons gemeenschappelijk doel. En vanuit mijn achtergrond als marketeer en mijn studies handelswetenschappen (human ressources management) wil ik graag mensen helpen hun business te boosten en hun creativiteit (terug) te vinden. Verder willen we graag floating introduceren in het bedrijfsleven, omdat dit een onmisbare tool is voor stress-reductie en burn-out preventie. Verder bevordert floating de creativiteit en de positiviteit. Welk bedrijf wil dit niet voor zijn werknemers?

Onze intentie is om floating op de kaart te zetten. Eens je float, begrijp je waarom.